Translate

måndag 9 september 2013

Oneness University, en skola för andligt uppvaknade

 

Om man tittar bakåt i historien, är de personer som har haft ett genuint, andligt Uppvaknande, inte fler i antal än de stora talanger och genier som existerat i andra områden i livet, som konst, vetenskap, filosofi; men de har alla presenterat revolutionerande tankesätt som påverkar världen än idag. Tyvärr, räcker det inte att läsa om sådana personers mystiska upplevelser av enhet med Livet och Universum. Även om det kan vara intellektuellt och emotionellt inspirerande, har det inte varit tillräckligt för att återskapa samma upplevelse hos sökaren. Det skapar inte ett grundläggande skifte i hans eller hennes liv, på samma sätt som den ursprungliga upplevelsen troligtvis gjorde för personen som först hade upplevelsen.

I brist på förstahands, personliga andliga och mystiska upplevelser, har vi nästintill glömt bort vår inre värld och blivit som förlorade i den yttre, materiella världen. Vi lever i en värld full av ilska och våld, utmattning och förvirring.

Då vi trätt in i år 2012, är vi på väg mot en övergång. Ökade rapporter om spontana uppvaknanden runtom i världen visar på att vi närmar oss en ny tidsepok där dessa förstahandsupplevelser ligger väldigt nära till hands för oss alla, om vi bara kan arbeta tillsammans.

Avatarerna Sri Amma Bhagavans mission är att införa och upprätthålla denna enorma transformation och övergång inom det mänskliga medvetandet. De är inspirationen, kraften och visdomen bakom Oneness University, som har bildats för att framkalla 70 000 människor som lever i människans naturliga tillstånd av det som kallas för Uppvaknande och Gudsförverkligande. Dessa personer skulle sedan kollektivt frambringa ett skifte i det mänskliga medvetandet. Skiftet kan endast ske när människor vaknar upp inför sig själva, andra, världen och det Gudomliga. Och den kritiska massan som behövs för detta skifte är 70 000 individer.

Oneness University förespråkar ingen särskild tro, dogma, religion, andlig väg eller lära. Det grundläggande konceptet för alla aktiviteter på universitetet är grundat i Sri Amma Bhagavans synsätt att, "Sanningen, oavsett hur djupsinnig, är fortfarande en osanning om det inte är DIN sanning." I överensstämmelse med detta perspektiv, är universitetets syfte att låta varje individ komma i kontakt med sin egen sanning genom personliga upplevelser.

Alla kurser på universitetet leder mot detta. När vi talar om det Gudomliga, talar vi inte om att tro på någon Gud, utan att upptäcka din egen Gudomlighet själv. När vi talar om relationer, talar vi inte om att praktisera kärlek eller nya relationstekniker, utan att upptäcka kärlek. När vi talar om kunskap, är det inte enbart intellektuella teorier eller metafysiska spekulationer, utan direkta insikter som påverkar medvetandet.

Oneness University är en andlig skola som spelar en central roll i det mänskliga medvetandets rörelse mot enhetsmedvetande. (källa: Oneness Nordic )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar